akTUális akUTális

AKIT érdekel az AKUT...

RSS iTunes akutalis.hu youtube

Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözlöm az AkTUális AkUTális podcast honlapján! Itt meghallgatható valamennyi adás, ami elhangzott a podcast csatornáján!

Jó és tartalmas szórakozást (és tanulást) mindenkinek!Témajavaslatokat az aktualis@akutalis.hu email címre várunk!

9. Időskori veszélyhelyzetek - Amikor az idő(s) számít

2021-10-19

Ismét különkiadással jelentkezünk, ez alkalommal a Pécsi Tudományegyetem Kortalan Tudomány és Művészet Fesztivál 2021 keretén belül foglalkozunk az időskori vészhelyzetekkel.

Ismét különkiadással jelentkezünk, ez alkalommal a Pécsi Tudományegyetem Kortalan Tudomány és Művészet Fesztivál 2021 keretén belül foglalkozunk az időskori vészhelyzetekkel IDŐSKORI VÉSZHELYZETEK: AMIKOR AZ IDŐ(S) SZÁMÍT című adásunkkal. Az adásban betekintést kaphatnak a hallgatók a segélykérésbe (bemutatva a megújúló háziorvosi ügyeleti szolgálatot), a mellkasi fájdalom valamint a stroke esetén szükséges első ellátási lépésekbe, valamint a beteg szállításának problémakörébe. Tanácsot kapnak hallgatóink, hogy ezekben az esetekben mit lehet és kell, illetve mit nem lehet illetve szabad tenni a segítségre szorulóval! Az adásban PANDUR Attila, PRISKIN Gábor, SCHISZLER Bence és TÓTH Balázs mentőtisztek, a PTE Egészségtudományi Kar Oxyológiai, Sürgősségi Ellátási Tanszék munkatársai szólalnak meg, moderátor: dr. RADNAI Balázs.

Download
Filetype: MP3 - Size: 49 MB - Duration: 49:30m (133 kbps 44100 Hz)

Powered by Podcast Generator, an open source podcast publishing solution | Theme based on Bootstrap